L'Escola d'Expressió d'Olot presenta avui els actes dels 25 anys

Per a celebrar l’aniversari de l’escola, s’han programat un seguit d’activitats que es desenvoluparan durant tot el curs 2010-2011

Joan Guirado
28 de maig del 2010
Avui divendres es farà la presentació oficial del 25è aniversari de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. L’acte es farà a les 7 de la tarda a la plaça Rector Ferrer i donarà el tret de sortida a les diferents activitats programades per a la celebració de l’aniversari que es duran a terme durant tot el curs 2010-2011. 
 
L’acte començarà amb la inauguració de l’exposició que s’ha fet a Can Trincheria on s’hi poden veure els treballs (diferents maneres i formes artístiques per a celebrar l’aniversari) que els alumnes han fet coincidint amb el final del curs 2009-2010. Es podrà veure fins el dia 4 de juny a la seu de Can Trincheria. També es farà la presentació de la samarreta que en Tavi Algueró ha dissenyat i que es vendrà a l’escola.
La directora de l’escola, Marta Aumatell, explicarà també la programació que s’està preparant pel curs que vinent, on destaca la visita de diferents artistes o un treball en col·laboració amb el Museu dels Sants.

Arxivat a