Els premis Garrotxí de l'Any s'entregaran el 18 de juny

Dijous es faran públics els quatre finalistes de la categoria més important

Joan Guirado
26 de maig del 2010
Josep Andrés i Joan Espona durant la presentació dels premis.
Josep Andrés i Joan Espona durant la presentació dels premis. | Joan Guirado
El Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot ha presentat la cinquena edició dels Premis Garrotxí de l'Any, un reconeixement a aquelles persones que al llarg del 2009 han destacat en diferents camps a la comarca de la Garrotxa. La nit dels Garrotxí d'enguany serà el 18 de juny, seguint el format habitual. Segueixen les mateixes categories; Garrotxí de l'Any, millor iniciativa social, millor iniciativa promocional, millor iniciativa empresarial i el premi a la trajectòria, que atorga la junta de l'entitat organitzadora. Respecte el jurat de les altres categories, alguns d'ells ha rebut una petita modificació.

Dilluns es va tancar el període de participació popular per proposar candidats amb unes 1.900 propostes, una xifra lleugerament inferior a la d'anys anteriors. El president del CIT Josep Andrés, ha destacat que els candidats presentats, dels quals dijous se'n faran públics quatre noms "són d'àmbits molt diferents els uns amb els altres".

Després del sopar d'entrega dels premis, i seguint la línia encetada fa tres anys amb un homenatge a Càndida Pérez, el Centre d'Iniciatives Turístiques d'Olot retrà enguany homenatge al popular cantador olotí Àngel Girona, considerat l'últim trobador de la Garrotxa. Girona actuarà davant els assistents, que ja poden reservar el seu lloc a les oficines del CIT (a la plaça Mercat d'Olot) o al telèfon 972.27.02.42.

Josep Andrés i Joan Espona durant la presentació dels premis. Foto: Joan Guirado