L'Olot guanya amb nou dels onze jugadors de la pedrera

Joan Guirado
23 de maig del 2010
Un xut d'Arimany fregant les mans del porter local.
Un xut d'Arimany fregant les mans del porter local. | Joan Guirado
Un xut d'Arimany fregant les mans del porter local. Foto: Joan Guirado

Demostrant un cop més que el que més els agrada és guanyar, els jugadors del Primer Equip van esgarrapar tres punts més, ahir, al camp del Premià de Dalt, a falta d'una jornada per finalitzar la lliga regular. Després d'uns primers trenta minuts sense trobar el lloc exacte sobre el camp, amb diverses ocasions fallades per part dels locals, i una brillant actuació d'Aleix que va desviar un parell de xuts que podrien haver posat per davant als premianencs,Alonso va aconseguir avançar al seu equip al minut trenta-cinc després d'una magnífica passada de Robert. Aquesta primera diana va donar confiança als visitants que van fer-se més seu el partit. Al minut cinquanta-dos, Alonso de nou a la rematada d'una falta xutada per Dot, va aconseguir anotar el segon gol al marcador i desfer una mica més als maresmencs. El tercer gol dels garrotxins va arribar només dos minuts més tard de la mà de Karam, que en aquella mateixa acció havia entrat al terreny de joc. Onze minuts més tard, Lalo donava la possibilitat de somiar una mica als seus companys anotant el primer i únic gol del Premià al llarg dels noranta minuts de joc. Aquest gol va donar una mica més de confiança als de la costa, que buscaven com fos retallar la distància al marcador sense sort. També els de Nitus Santos van fallar algunes ocasions clares com una de les botes de Cesc, o una d'Arimany que va fregar les mans del porter local estirat al terra.

Al final del partit, i com a fet destacable, nou dels onze jugadors que hi havien sobre el terreny de joc -excepte Karam i Dot- han sortit de la pedrera del club, capitanejats per Cesc Solé, després que el juvenil Fàbrega substituís Abel al seixanta-cinc.

ARNAU FÀBREGA DEBUTA AMB EL PRIMER EQUIP

El juvenil Arnau Fàbrega ha debutat aquest dissabte a la tarda amb el Primer Equip durant el partit que s’ha disputat al camp del Premià de Dalt.
El jove de Sant Jaume de Llierca ha substituït al minut 65 al capità Abel, amb una bona disposició sobre el terreny de joc.

FITXA TÈCNICA

C.E. Premià de Dalt:Sergio, Serrano ('56 Fran), Cano ('56 Ramos), Adolfo, Julio, Buitre, Vives, Cristobal ('45 Washington), Sultan ('45 Paco), Dani ('76 Juan), Lalo.

U.E. Olot: Aleix, Cesc, Juanjo, Dot, Armengol ('45 Freixa), Abel ('65 Fàbrega), Robin, Roger ('55 Bassols), Hostench, Alonso ('53 Karam), Robert ('53 Arimany).

T.G.: (CEPD) '50 Julio, '61 Fran, '64 Washingthon, '91 Ramos.

Àrbitre: Jan Nubiola.

Gols: 0-1 Alonso al '35/0-2 Alonso al '52/0-3 Karam al '54/1-3 Lalo al '66.

Arxivat a