Un Olot amb la feina feta cedeix un punt al Palau Solità i Plegamans

Redacció
17 de maig del 2010
576_1274047752Snapz_Pro_XScreenSnapz004
576_1274047752Snapz_Pro_XScreenSnapz004 | Joan Guirado
Després d’haver aprovat la temporada, amb dret a repesca, el d’avui es presentava com un partit intranscendent tant per l’Olot de Nitus Santos, com pel Palau Solità i Plegamans de Juanjo Parra.
Santos ha aprofitat per donar minuts a jugadors que durant aquesta temporada no han disposat de tantes ocasions. Un d’aquestes joves promeses, Arimany, ha hagut de ser substituït al minut 15 de partit per Berga ja que ha hagut de ser traslladat a l’Hospital Sant Jaume d’Olot per un tall a la cella. Al centre sanitari, el de Les Planes ha rebut vuit punts de sutura i li han realitzat radiografies al crani i a la zona nasal per descartar altres possibles lesions. Després d’aquest contratemps, al minut 16, Morera ha aprofitat per avançar els visitants al marcador després d’una petita errada de la defensa olotina. Amb aquest gol els vallesans han agafat més confiança i han dificultat als olotins arribar a porteria, tot i que els de Santos han tingut diverses ocasions que no han arribat a bon port. Al minut 53, i després dels canvis a la meitat de partit de Bassols i Robín per Villaplana i Robert, Abel ha aprofitat una bona jugada a l’àrea del Palau per anotar el primer gol olotí i posar el partit en igualtat. Després d’aquest gol els de casa s’han autoconfiat més, i han arribat en més ocasions a la porteria contraria però, de nou, sense entrar-les sota els tres pals. Al 65 Roger ha substituït Cesc i al 73 el juvenil Hostench al capità Abel. L’entrenador del Palau també ha esgotat els cinc canvis al llarg dels noranta minuts substituint a Alvaro per Toni al 46, J.Maria per Oscar al 65, Pau per Palma al 67, Juanan per Héctor al 73 i Morera per Roli al 82. Al final del partit, satisfacció per part dels dos entrenadors.

U.E. Olot: Aleix, Cesc (’65 Roger), Juanjo, Dot, Arimany (’15 Berga), Robín (’46 Robert), Freixa, Abel (’73 Hostench), Bassols (’46 Villaplana), Alonso, Karam.

C.F. Palau Solità i Plegamans: Yoyo, Viri, J.Maria (’65 Oscar), Ortiz, Frank, Alvaro (’46 Toni), Morera (’82 Roli), Oriol, Miguelito, Pau (’67 Palma), Juanan (’73 Hector).
 
T.G.: (CFPS) Viri ‘72.

Arxivat a