Corominas i Font tenen ganes de tornar-se a presentar i al PSC no li preocupa el candidat

Joan Guirado
12 de maig del 2010
576_1248626307mia
576_1248626307mia | Joan Guirado/Arxiu

Corominas i Font en una imatge d'arxiu.


Josep Maria Corominas i Moisès Font són els dos únics actuals portaveus a l'Ajuntament d'Olot que han manifestat, en un debat a Olot Televisió, la seva voluntat de tornar a repetir de cares a les municipals del 2011.

Preguntats per Albert Brosa, Corominas ha assegurat que "treballo amb la idea de tornar-me a presentar i que, quan a Convergència i Unió preguntin qui vol ser candidat jo pugui aixecar el dit". Font ha dit que "si el partit m'ho demana, per mi ho seré". Precisament, el portaveu del partit ultradretà és el cap de llista per Girona a les eleccions del Parlament d'aquest mateix any.

La resta de portaveus encara no tenen decidit quin serà el seu futur, alguns per motius personals i d'altres a l'espera de que les assembles dels seus partits es reuneixin per debatre aquesta qüestió. Qui si que ha tirat pilotes fora ha estat el regidor d'Habitatge i portaveu d'Alternativa per la Garrotxa Llorenç Planagumà, que ha reconegut que "això de la política és complicat". Des del grup al Govern, Joan Albesa ha respòs a Brosa dient que "la pregunta deu ser de l'interès del moderador" i l'ha deixat "sense resposta". No obstant, el regidor socialista ha assegurat que "a un any de les eleccions, el que ens preocupa és que la ciutat pugui continuar tinguen un govern de progrés".

EL PSC A L'ESPERA DEL QUE PASSI A LA GENERALITAT

Segons una informació del diari El Punt, Josep Guix és un dels més posicionats a nivell de partit per ser candidat del PSC a Olot. El rotatiu informa que, els socialistes, volen que l'actual delegat dels Serveis Territorials d'Agricultura substitueixi Lluís Sacrest per intentar revalidar l'alcaldia d'Olot. Diverses fonts consultades per LaGarrotxa.info, han explicat que a Guix no el sedueix la idea de ser l'alcaldable d'Olot. No obstant, aquesta opinió pot canviar si el PSC perd les eleccions a la Generalitat i no forma Govern. En el cas que finalment Josep Guix digui no a la primera posició de la llista -en les darreres municipals va ocupar el número dotze- El Punt posa també els noms de Joan Albesa, Fina Soler i Antoni Bach com els més ben situats.
Arxivat a