A Bianya, són dies de Festa Major!

Joan Guirado
14 de maig del 2010
Desconnecteu els telèfons mòbils i gaudiu de la festa. I és que la Vall de Bianya es submergeix a partir d'aquest vespre a la seva Festa Major.

Els actes previstos s'iniciaran a dos quarts de deu al centre cívic amb una fesolada popular. A continuació, hi haurà un ball de música tradicional i popular catalana a càrrec de Manelic i Maia.

Dissabte, a partir de les 10 i al camp de futbol, campionat de Futbol 7. A les quatre, al mateix espai, jocs d'entreteniment per a la mainada. A les cinc hi haurà una actuació castellera amb la presència dels Xerrics d'Olot i els Castellers de Caldes de Montbui. A les onze, al centre cívic hi ha previst un gran ball popular amb el conjunt Pere Vila. Durant aquest ball s'elegirà l'hereu i la pubilla. A partir de dos quarts de dues, la festa seguirà amb el dj. Bora Bora, amb un bon espectacle de música i llums apte per a tots els amants de la gresca nocturna.

El darrer dia de festa serà el diumenge. A les dotze, a l'església de Santa Margarida, Ofici Solemne amb la presència de la coral Puigsacalm. A continuació hi haurà la tradicional sembrada de confits i caramels. A les cinc de la tarda, sardanes amb La Rosaleda i, seguidament al centre cívic, concert i ball de fi de festa amb el mateix conjunt.