La periodista garrotxina Clara Sánchez s'estrena a la tele amb un programa informatiu de reportatges a CUATRO

Joan Guirado
12 de maig del 2010
La periodista santjoanenca Clara Sánchez-Castro.
La periodista santjoanenca Clara Sánchez-Castro.
El passat dia 23 d’abril “CUATRO” va estrenar un nou programa que depèn dels serveis informatius de la cadena estatal: REC Reporteros Cuatro. Es tracta d’un nou format de grans reportatges que sota la supervisió del cap d’informatius Juan Pedro Valentín, dirigeix el reporter Jon Sistiaga. L’equip el formen tres periodistes més, David Beriain, Laura Gimeno i la Santjoanenca Clara Sánchez-Castro.
El programa s’emet els divendres sobre les 23.30 h a CUATRO i cada setmana toca el torn a un reporter diferent que investiga al voltant d’un tema. La novetat del format és que l’espectador podrà veure com treballa el periodista, les dificultats que te per aconseguir testimonis, entrevistes... cosa que fins ara no s’havia fet mai.
El reportatge s’emet també els diumenges a les 21.30 h a la cadena CNN+ i després es fa un debat amb part dels protagonistes i el periodista que l’ha realitzat.
Aquest divendres dia 14 de maig és el torn de l’emissió del primer reportatge de la garrotxina Clara Sánchez-Castro. Sota el títol de ¿Sabemos lo que comemos?” la periodista fa el seguiment de la traçabilitat de 5 aliments bàsics per conèixer en primera persona com treballa el sector agroalimentari i també analitza el paper del consumidor quan va a comprar, quan cuina i menja aquests aliments. Un interessant reportatge que arriba a conclusions realment sorprenents.

LA PROTAGONISTA
Clara Sánchez-Castro és Llicenciada en ciències de la comunicació per la Universitat de Barcelona i màster en Ràdio per la Universitat Complutense de Madrid. Va començar a fer ràdio a l’emissora municipal de Sant Joan les Fonts i des de fa 15 anys hi treballa de manera professional dirigint i presentant els seus propis programes a RNE, ONA CATALANA i COM RÀDIO.
Aquesta és la seva primera aventura televisiva a nivell estatal que afronta amb passió i entusiasme.
 
La periodista santjoanenca Clara Sánchez-Castro.