Entreguen les claus dels pisos de protecció oficial de Besalú

Redacció
11 de maig del 2010
Un moment de l'acte d'entrega de claus del passat dissabte.
Un moment de l'acte d'entrega de claus del passat dissabte. | Laura Romero
El passat dissabte, el director de Promoció de l’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó i l’alcalde de Besalú, Lluís Guinó, van lliurar les claus dels habitatges venuts de la promoció de protecció oficial de venda.
 
En la presentació de l’acte que va tenir un marcat caràcter festiu, Gascó va destacar que la bona col·laboració entre les administracions i la iniciativa privada fa possible que projectes com aquest siguin possibles. L’alcalde de Besalú va destacar la consolidació del nou barri de Can Surós que amb els nous equipaments esportius, la llar d’infants i les zones d’esbarjo potencien aquesta nova zona de creixement residencial del poble.
 
Per altra banda Joaquim Manich, patró de la fundació ARAM -promotora dels pisos- va destacar la forta implicació de tots els col·laboradors en la promoció de l’edifici i el resultat molt satisfactori dels habitatges.
 
L’edifici té 18 habitatges, distribuïts en planta baixa i dues plantes pis i dues escales. Tots els habitatges son de tres habitacions amb una superfície entre 87 i 90 m². Les plantes baixes tenen jardí. Cada habitatge disposa de plaça d’aparcament i traster.
 
Un moment de l'acte d'entrega de claus del passat dissabte. Foto: Laura Romero