La cúpula d'Iniciativa a Girona, avui a Olot per recollir impressions

L'acte estarà presidit per Joan Boada

Redacció
06 de maig del 2010
El President d’ICV a Comarques Gironines i candidat a les properes eleccions autonòmiques per Girona, Joan Boada, i el Coordinador d’EUiA a Comarques Gironines, Jordi Córdoba, presenten el procés participatiu per elaborar el programa electoral gironí per les properes eleccions al Parlament.
El President d’ICV a Comarques Gironines i candidat a les properes eleccions autonòmiques per Girona, Joan Boada, i el Coordinador d’EUiA a Comarques Gironines, Jordi Córdoba, presenten el procés participatiu per elaborar el programa electoral gironí per les properes eleccions al Parlament. | ICV Comarques Gironines
Avui dijous, a les set de la tarda i a l'Hospici, es celebrarà una jornada de debat organitzada per Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa-Alternativa per la Garrotxa. L'acte constarà de dues parts.
La primera comptarà amb la presència de Raül Valls, secretari del Centre per la Sostenibilitat Territorial, Lluís Postigo, diputat d'ICV-EUiA al Parlament, i el secretari general d'Interior, Joan Boada. En aquesta primera part es parlarà de polítiques d'esquerres al Govern i al Parlament català.
La segona part, moderada pel regidor d'Habitatge d'Olot Llorenç Planagumà servirà per recollir propostes per a l'elaboració del programa per les properes eleccions autonòmiques.
Arxivat a