Promouen una jornada per buscar propostes al Congrés de la gent gran

Aquest se celebra avui, amb la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta

Redacció
04 de maig del 2010
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, presidirà avui a Olot una jornada per fomentar la participació dels diferents actors socials al sisè Congrés Nacional de la Gent Gran.
 
El 6è Congrés de la Gent Gran de Catalunya, que culminarà a la tardor, es desenvolupa per tot Catalunya amb diferents tallers i sessions que permetran la participació de més de 2.000 persones. Al final del procés, s’aprovaran unes conclusions, un manifest i tres ponències, que recolliran les demandes de la gent gran als poders públics.
 
En aquesta sessió, la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania estarà acompanyada pel director dels Serveis Territorials d’Interior, Relacions Institucionals i Participació a Girona, Marc Vidal. Aquest departament, juntament amb el Departament de Governació i Administracions Públiques, participen en l’organització del 6è Congrés.
Arxivat a