Inauguren les obres de millora de diversos carrers de Sant Esteve

per Redacció , 27 d'abril de 2010 a les 09:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'abril de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El director general d’Administració Local del Departament de Governació i Administracions Públiques, Carles Bassaganya, acompanyat de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Girona, Mireia Mata, han inaugurat aquest cap de setmana les obres de pavimentació d’uns carrers del nucli antic de Sant Esteve d’en Bas.

D’un pressupost de 420.000 euros, les obres de condicionament dels carrers de Sant Esteve d’en Vas han estat finançades per Governació amb 200.000 euros del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Amb aquesta actuació també s’han millorat els serveis, les xarxes i els cablejats.
Les obres han consistit en la pavimentació, amb formigó acolorit i enllosats de pedra natural en els àmbits on es recullen les aigües pluvials, dels carrers de l’Àngel Custodi, de Santa Anna, Sant Esteve, Sant Joan, Sant Antoni i també el carrer de la Creu.
 
En el seu discurs, Bassaganya ha destacat els diferents projectes que el departament de Governació està donant suport al municipi, com és la construcció d’un centre de serveis per a la gent gran, l’edifici municipal destinat a eco-museu del camp o la segona fase de l’urbanització del nucli antic de Sant Esteve d’en Bas, entre d’altres.
 
Abans de la tallada de la cinta inaugural, el director general ha signat el Llibre d’Honor i s’ha reunit amb l’alcalde de la Vall d’en Bas, Miquel Calm, i la resta de membres del consistori.

Bassaganya durant el discurs inaugural amb la resta d'autoritats. Foto: Joan Guirado

 

Participació