L'Olot empata a Palafrugell en un partit d'infart

Joan Guirado
25 d'abril del 2010
Una jugada del partit a Palafrugell.
Una jugada del partit a Palafrugell. | LaGarrotxa.info
Remuntada de nivell la que, aquest diumenge a la tarda, ha realitzat l'equip de Nitus Santos a l'estadi municipal de Palafrugell. Al minut 90, els olotins perdien per 2-0 gràcies als gols de Martínez i Ponsa. El primer gol dels empordanesos ha arribat al minut 3 de partit i és, si més no, discutible. Després de comprovar-ho amb les imatges gravades, s'observa com la pilota no acaba de creuar la porteria de Reig. Això ha provocat, evidentment, la indignació del porter i també de l'afició olotina present a l'estadi. El segon gol ha estat de penal quan, després de molt buscar-lo, Ponsa ha transformat la pena màxima. La intensitat amb la que jugaven els palafrugellencs ha desgastat molt als jugadors de l'Olot però no s'han rendit en cap moment. Després d'una sèrie de canvis, entre els quals el debut amb el primer equip del juvenil Hostench, l'equip ha vist que era més necessari que mai remuntar el partit, i així ha set. Arimany, amb una bona jugada individual a tocar de l'àrea ha aconseguit marcar el primer gol pels interessos olotins al minut 91. Dos minuts més tard Robert, gràcies a una bona assistència d'Hostenc, ha empatat el matx enmig de la cridòria del públic local.

F.C. Palafrugell: Carles, Cenizo ('69 Èric), Edu Puig, Pitu, Pastor, Monjo, Vilà ('63 Oriol), Galvez, Martínez ('75 Pau), Ponsa i Raúl.

U.E. Olot: Reig, Freixa, Juanjo, Berga ('75 Karam), Armengol ('50 Arimany), Abel, Villaplana ('80 Robín), Dot, Roca ('88 Hostench), Alonso ('60 Cesc) i Robert.

T.G.:(FCP) Cenizo '8, Martínez '20, Monjo '54. (UEO) Berga '48,

Àrbitre: Edgar Cardoso Vilana.

Una jugada del partit a Palafrugell. Foto: LaGarrotxa.info