Surt al carrer la divuitena edició de la guia Tot Garrotxa

Joan Guirado
13 d'abril del 2010
Turina Serra i Gerard Xifra atenent als Mitjans de Comunicació durant la presentació de la guia a Olot.
Turina Serra i Gerard Xifra atenent als Mitjans de Comunicació durant la presentació de la guia a Olot. | Joan Guirado
Des de fa uns dies es distribueix la divuitena edició de la guia Tot Garrotxa. Tot i que es manté el disseny i continguts de l'any passat, la guia ofereix aquest any diverses novetats. Una de les més significatives és l'augment de la tirada, que passa de 50.000 a 60.000 fruit de l'ampliació de les edicions en castellà i francès. El Tot Garrotxa, on s'hi recullen propostes per descobrir la Garrotxa en diverses èpoques de l'any, s'edita també en català i anglès.

El vicepresident de Turisme Garrotxa, Gerard Xifra, ha assegurat que “és una guia gratuïta realment útil perquè ens dona una visió de les diferents propostes que ens ofereix la Garrotxa durant tot l'any”. Segons Xifra, “ens presenta les moltes possibilitats que oferim com a territori a través de la nostra gastronomia, el cicloturisme, la natura...”. En aquest sentit, la gerent de Turisme Garrotxa, Turina Serra, ha afegit que el Tot Garrotxa “és una eina excel·lent de promoció de la nostra comarca que ofereix un producte turístic de molta qualitat”.

Precisament, en el marc del Saló Internacional del Turisme de Catalunya, Turisme Garrotxa presentarà la guia aquest dijous. En aquesta fira, que se celebra fins diumenge, es distribuiran també exemplars que es poden trobar a altres equipaments com l'Aeroport Girona-Costa Brava, el Palau Robert de Barcelona o diversos establiments de la Garrotxa.

Turina Serra i Gerard Xifra atenent als Mitjans de Comunicació durant la presentació de la guia. Foto: Joan Guirado