L'Olot suma un punt a Sant Hilari i s'assegura, ara sí, el segon lloc

Joan Guirado
11 d'abril del 2010
Abel, intentant dominar una pilota.
Abel, intentant dominar una pilota. | Joan Guirado
El de Sant Hilari no era un partit fàcil. Ho deia la setmana passada el tècnic Nitus Santos i així es podia palpar des de les grades. Les reduïdes dimensions del terreny de joc, jugaven a favor dels locals que no deixaven desenvolupar el seu joc als olotins. El primer gol arribava al minut vuit de la primera part amb un cop de cap de Dot. L 'àrbitre, Herrero Mansilla, ha considerat que era fora de joc. No seria ni el primer, ni el segon ni l'últim que xiularia al llarg del partit. Divuit minuts més tard, Iván avançava els locals sorprenent la porteria de Reig. Al 45, Roger marcava el primer i únic gol vàlid dels olotins, amb un espectacular cop de cap a la rematada d'un còrner. Amb aquest resultat el partit se n'anava al descans. Temps per reflexionar i sortir al camp a intentar capgirar el marcador. Tot i que els de Santos ho intentaven en diverses ocasions, o errades tècniques o errades arbitrals, no acabaven de materialitzar les bones accions que es produïen. Conscients de que aquest punt els podia donar la salvació, els locals no feien més que intentar aguantar el marcador, aprofitant tots els canvis possibles. Al final un punt per banda que, a nivell olotí, augmenta la distància amb tercer i quart classificat -Mollet i Ripollet- i que permet als de Santos pensar, ara ja de forma real i segura, amb la segona plaça.

FITXA TÈCNICA

Sant Hilari: Jota, Òscar, Yousef, Cabra, Pinto, Criado, Litus ('92, Cullell), Miguelón ('65, Ibarzabal), Cardoso ('83, Raúl), Rossell, Iván ('77, Carles).

UE Olot: Reig, Freixa, Juanjo, Berga, Armengol, Villaplana, Dot, Abel, Robert, Roger ('76, Alonso), Bermúdez ('81, Karam).

T.G.: (SH) '42 a Miguelón, '60 a Criado I '71 al tècnic Xevi Ceballos. (UEO) '64 a Dot i '91 a Robert.

Abel, intentant dominar una pilota. Foto: Joan Guirado
Arxivat a