Obren al trànsit la tant reclamada Ronda de les Fonts

Joan Guirado
12 d'abril del 2010
Els primers vehicles, passant per la nova via.
Els primers vehicles, passant per la nova via. | Joan Guirado
Minuts abans de les set de la tarda de divendres van obrir al trànsit la ronda de les Fonts. Feia temps que els veïns de la zona reclamaven l'obertura d'aquest carrer, que ha estat tancat per obres més d'un any i mig. Durant les obres, els vehicles havien de passar per l'avinguda Pirineus o el carrer Folch i Torras. Les obres es van alentir per problemes de l'empresa a qui s'havien adjudicat. Aquest tram forma part d'un projecte més ampli, la primera fase del qual es va executar l'any 2006. Llavors va servir per vertebrar tot un nou sector de creixement a l'entorn de l'antic camí de la Creu.
El POUM preveu que la ronda de les Fonts en el futur connecti amb el carrer Terrassa prop del parc Martí Pol, cosa que ha de configurar una gran ronda que ha d'ajuntar la carretera de Santa Pau amb el carrer Portbou, al final de la part nord del vial Sant Jordi. Aquesta tercera fase, però, va per llarg.

La confluència de la ronda de les Fonts amb l'avinguda Pirineus. Foto: Joan GuiradoLa desembocadura de la ronda de les Fonts, a la carretera de Santa Pau. Foto: Joan Guirado
Arxivat a