El Centre d'Empreses de Les Preses expedirà el certificat Actic

Permet acreditar uns estàndards en coneixement de les noves tecnologies

Redacció
08 d'abril del 2010
A partir d’ara, les persones que vulguin tenir la certificació de les competències en tecnologies de la informació i la comunicació en algun dels 3 nivells -certificat bàsic, mitjà o avançat-, ho pot obtenir al Centre d’Empreses de Les Preses, l’únic lloc a dia d’avui a la Garrotxa.
 
La certificació Actic, creada per la Generalitat de Catalunya, permet acreditar uns estàndards en coneixements de noves tecnologies. La prova es pot realitzar en qualsevol dels centres acreditats per l’Oficina Gestora de l’Actic mitjançant la inscripció prèvia la seva pàgina web i triant el centre on es desitja fer la prova. Les proves per l’acreditació del nivell avançat es preveu que es posin en marxa al llarg d’aquest any.
 
Aquesta certificació no és obligatòria però ajuda a l’hora de cercar de feina, ja que una institució oficial, la Generalitat de Catalunya, certifica uns coneixements en les tecnologies de la informació i la comunicació. Possiblement amb el temps, serà habitual que les empreses demanin aquests certificats en determinats llocs de treball, sobretot aquells que impliquen un ús habitual de la informàtica.
 
Les persones interessades poden obtenir més informació o efectuar la seva inscripció a la web d'Actic.

Arxivat a