Recta final de l'Olot Negre

Un espectacle i dues xerrades, darreres convocatòries d'aquesta activitat cultural

Joan Guirado
28 d'abril del 2010
La gènesi del jazz i el blues a la novel·la negra seran els eixos de l'espectacle - còctel organitzat per aquest dimecres a la nit a l'Orfeó.
Les biografies de dos famosos bluesmen que van dur una vida turbulenta amb incursions en el món delictiu, els escriptors del gènere policíac que van recórrer camins paral·lels a l'evolució de la música afroamericana i les novel·les que fan referència al blues, són els protagonistes d'aquesta conferència musical, en la qual la xerrada de Manuel López Poy s'acompanya pel piano de David Giorcelli. Un repàs a dos gèneres culturals que van néixer en les albors del segle XX i van tenir una evolució paral·lela, recorrent el camí que va des de la marginació al respecte de les elits intel·lectuals. L'acte començarà a les nou.

Dijous, el mateix espai de l'Orfeó acollirà una conferència de Raúl Argemí sobre La Patagònia. En aquest cas l'activitat començarà a dos quarts de vuit del vespre.
La darrera convocatòria de l'Olot Negre és divendres, amb una conferència de Jordi Galves sobre el gènesi del gènere policíac: antecedents i precursors. L'acte a dos quarts de vuit, a Can Trincheria.
Arxivat a