Una vaga afectarà els trens d’aquest dimecres

Treball fixa serveis mínims per a Rodalies.

Redacció VIC
30 de març del 2010
Un tren logotipat amb la nova imatge de Rodalia, a Sant Andreu Arenal.
Un tren logotipat amb la nova imatge de Rodalia, a Sant Andreu Arenal. | Joan Guirado

Amb motiu de la vaga de 24 hores convocada pel sindicat minoritari CGT per a la jornada del 31 de març i donat que es tracta d’una convocatòria que afecta molt notablement a la mobilitat en una data d’augment de desplaçaments, el Ministerio de Fomento ha fixat els serveis essencials per a garantir la mobilitat dels viatgers en trens Urbans, Interurbans i de Llarga Distancia. Pel que fa al servei de Rodalies de Catalunya els serveis essencials han estat fixats per la Conselleria de Treball.

Els serveis essencials per als trens de Rodalies varien en funció del seu horari. En els períodes de major demanda, es a dir, entre les 06:00 i les 09:30 hores, i entre les 17:00 i les 20:30 hores seran del 66%. Durant la resta de la jornada seran del 33%.

Pel que fa als trens de Llarga Distancia convencional i Alta Velocitat, Renfe oferirà de mitjana el 72% dels serveis. Per la seva part, el percentatge de trens que circularan en els serveis de Media Distancia serà de mitjana del 65%.

Tota la informació està disponible a www.renfe.com i al telèfon  902 320 320. A més la informació del servei de Rodalies de Catalunya també es troba a rodalies.gencat.cat i al telèfon 902 41 00 41.