1 de 10

L'Ajuntament assumirà el cost de les inspeccions a establiments de l'alimentació a Olot

per Joan Guirado, 31 de març de 2010 a les 11:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les inspeccions en matèria de salut pública a Olot no es cobraran al llarg d'aquest any. Així es va acordar en el darrer ple de l'Ajuntament, on també es va decidir que el consistori es faria càrrec dels controls a establiments vinculats amb l'alimentació, que fins fa poc duia a terme la Generalitat que, en aquest cas, si cobrava les inspeccions. Si no es feia així, l'Ajuntament havia de deixar les inspeccions i la recaptació en matèria de salut pública a mans de del Govern català.

En el ple, la regidora d'Hisenda Fina Soler va explicar que l'Ajuntament va mantenir contactes -abans de l'aprovació al ple- amb el sector de la restauració. A partir de la quantitat de riscos assumits per l'establiment, a partir d'aquest any les revisions seran anuals, bianuals o trianuals. L'Ajuntament també valorarà el cost de la taxa en funció del volum de l'activitat. El no cobrament de la taxa és una mesura moratòria.

 

Participació