La FES i la UVic organitzen un curs d'especialització

Tindrà una durada de 40 hores i es celebrarà entre Maig i Abril

Redacció
29 de març del 2010
La FES organitza per primera vegada a Olot un curs d'especialització amb la Universitat de Vic. El Curs d'Especialització en Gestió de la Innovació Aplicada tindrà una durada de 40 hores i estarà desglossat en dos cursos d'extensió universitària de la mateixa UVic. El primer serà una Introducció pràctica a la innovació i tindrà lloc del 3 de maig al 14 de juny, mentre que en el segon s'hi tractaran temes d'Innovació i comunicació i es farà del 2 al 16 de juny.
Aquest curs és un mòdul del Postgrau en Dinamització de la Innovació a l'Empresa que la Universitat de Vic imparteix amb èxit des de fa tres anys, de manera que qui hagi assistit a aquest curs a Olot, el podrà convalidar si decideix seguir amb la formació de postgrau a Vic.
La coordinadora d'aquesta activitat és Anna Manrique, directora del Postgrau, i els professors seran Josep Lluís Sánchez, adjunt per a la innovació a la Facultat d'Empresa i Comunicació, i Eulàlia Homs. Les inscripcions es faran a la FES a partir del 6 de maig. Més informació a fes@olot.cat i al web de la FES.
Arxivat a