Presenten a Olot la nova revista dels mercats gironins

Joan Guirado
24 de març del 2010
Un moment de la presentació de la nova revista a Olot.
Un moment de la presentació de la nova revista a Olot. | LaGarrotxa.info
Fa uns dies es va presentar la nova revista de la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Milfulls) a la Plaça Mercat d’Olot. L’acte va anar a càrrec de la diputada de Comerç de la Diputació de Girona Pilar Mundet, Fina Soler i Pep Nogué, redactor dels continguts. Aquesta nova publicació, editada per la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Municipals de Girona, té per objectiu promoure els mercats gironins, els seus productes i els seus protagonistes.
 
La revista consta de sis seccions: El gastronari (un petit diccionari amb l’explicació de les paraules i expressions del llenguatge gastronòmic), El lector pregunta (en què el gastrònom Pep Nogué respon preguntes de la gent del mercat), Els cuiners van al mercat (reportatge de nou cuiners de cada contrada amb un plat elaborat amb productes del mercat), Cuina i salut (dedicat a aliments saludables), El petit xef (una recepta divertida per a infants) i La xarxa al dia (un article d’opinió).
 
Milfulls es pot trobar de forma gratuïta als mercats que pertanyen a la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Olot, Girona, Salt, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Portbou i Palafrugell), tindrà una periodicitat trimestral (coincidint amb les quatre estacions de l’any) i una tirada de 15.000 unitats. 

Un moment de la presentació de la nova revista a Olot. Foto: LaGarrotxa.info
Arxivat a