L'Ajuntament aprova el projecte inicial del reglament del cementiri

Joan Guirado
18 de març del 2010
576_1268940131Snapz_Pro_XScreenSnapz007
576_1268940131Snapz_Pro_XScreenSnapz007 | Joan Guirado
El ple de l'Ajuntament d'Olot d'aquest mes de març ha donat el vist-i-plau amb els vots del PSC, ApG, PP i Plataforma per Catalunya, a l'aprovació inicial del nou reglament del cementiri. Tots els grups polítics han coincidit amb què el reglament del 2001 per posar al dia el cementiri municipal va ser un gran pas i, ara, aquesta modificació acabarà d'ajudar a tenir un cementiri en correctes condicions.

El portaveu d'Esquerra Jordi Coma ha assegurat que l'Ajuntament guanya diners amb el cementiri, mentre que el regidor del PP Joaquim de Trincheria ha sol·licitat que s'hi s'ha de pagar alguna cosa que això no afecti a la gent. Des d'Esquerra, Coma ha defensat l'abstenció del seu grup -igual de Convergència i Unió-, dient que "aquesta actualització no es fa amb molt d'encert, perquè hi ha punts confusos". En aquest sentit s'ha pronunciat el portaveu de CiU Josep Maria Corominas, tot i reconèixer que la gestió del cementiri s'està fent bé.
L'alcalde Lluís Sacrest ha reconegut que es mirarà "si es pot redactar millor" i ha opinat que "és molt agradable anar a passejar al cementiri, perquè fa goig".

Una de les vies del cementiri olotí. Joan Guirado
Arxivat a