L'Ajuntament aprova el projecte inicial del reglament del cementiri

per Joan Guirado, 18 de març de 2010 a les 21:04 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple de l'Ajuntament d'Olot d'aquest mes de març ha donat el vist-i-plau amb els vots del PSC, ApG, PP i Plataforma per Catalunya, a l'aprovació inicial del nou reglament del cementiri. Tots els grups polítics han coincidit amb què el reglament del 2001 per posar al dia el cementiri municipal va ser un gran pas i, ara, aquesta modificació acabarà d'ajudar a tenir un cementiri en correctes condicions.

El portaveu d'Esquerra Jordi Coma ha assegurat que l'Ajuntament guanya diners amb el cementiri, mentre que el regidor del PP Joaquim de Trincheria ha sol·licitat que s'hi s'ha de pagar alguna cosa que això no afecti a la gent. Des d'Esquerra, Coma ha defensat l'abstenció del seu grup -igual de Convergència i Unió-, dient que "aquesta actualització no es fa amb molt d'encert, perquè hi ha punts confusos". En aquest sentit s'ha pronunciat el portaveu de CiU Josep Maria Corominas, tot i reconèixer que la gestió del cementiri s'està fent bé.
L'alcalde Lluís Sacrest ha reconegut que es mirarà "si es pot redactar millor" i ha opinat que "és molt agradable anar a passejar al cementiri, perquè fa goig".


Una de les vies del cementiri olotí. Joan Guirado

 

Participació