Tot llest per l'inici de la quarta edició del curs d'horticultura

per Redacció, 16 de març de 2010 a les 08:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de març de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Institut de Cultura de la ciutat d’Olot, el Museu dels Volcans, l’àrea de Medi Ambient i l’Escola del Territori organitzen una nova edició del curs Planta’t a l’hort!

El curs pràctic d’iniciació a l’horticultura familiar ecològica, arriba aquest 2010 a la seva 4a edició. Consisteix en un programa formatiu basat en sessions pràctiques, acompanyades d’un recull de documentació, per tal d’adquirir els coneixements bàsics per portar un hort familiar de forma ecològica i sostenible.
El curs comença el proper 20 de març i s’allargarà fins al 3 de juliol. Durant 40 hores i a través de 8 sessions els participants podran posar a la pràctica els coneixements que vagin adquirint en les sessions teòriques. Ho faran en les parcel·les de 50 m² situades vora les instal·lacions del Parc Nou d’Olot.


Alguns dels temes que es treballaran a les sessions seran: la preparació de la parcel·la, la planificació de l’hort al llarg de l’any, el control d’herbes adventícies, mètodes de fertilització, tècniques de reg, llavors, planificació i seguiment de cultius, etc. Es faran també visites al Mas Trull i a Ecollavors, banc de llavors ecològiques.Un hort urbà a Ripoll. Arnau Urgell/ElRipollès.info

 

Participació