Tot llest per l'inici de la quarta edició del curs d'horticultura

Redacció
16 de març del 2010
Horts urbans de Ripoll
Horts urbans de Ripoll | Ajuntament de Ripoll
L’Institut de Cultura de la ciutat d’Olot, el Museu dels Volcans, l’àrea de Medi Ambient i l’Escola del Territori organitzen una nova edició del curs Planta’t a l’hort!

El curs pràctic d’iniciació a l’horticultura familiar ecològica, arriba aquest 2010 a la seva 4a edició. Consisteix en un programa formatiu basat en sessions pràctiques, acompanyades d’un recull de documentació, per tal d’adquirir els coneixements bàsics per portar un hort familiar de forma ecològica i sostenible.
El curs comença el proper 20 de març i s’allargarà fins al 3 de juliol. Durant 40 hores i a través de 8 sessions els participants podran posar a la pràctica els coneixements que vagin adquirint en les sessions teòriques. Ho faran en les parcel·les de 50 m² situades vora les instal·lacions del Parc Nou d’Olot.

Alguns dels temes que es treballaran a les sessions seran: la preparació de la parcel·la, la planificació de l’hort al llarg de l’any, el control d’herbes adventícies, mètodes de fertilització, tècniques de reg, llavors, planificació i seguiment de cultius, etc. Es faran també visites al Mas Trull i a Ecollavors, banc de llavors ecològiques.


Un hort urbà a Ripoll. Arnau Urgell/ElRipollès.info
Arxivat a