Deu dels successos més sonats de Girona en un llibre

L'olotina Clàudia Pujol, recrea de la mà del forense Narcís Bardalet la mort de Xirinachs o la desaparició d'un nen de 6 anys davant vint personesa la platja de Sant Pere Pescador

Joan Guirado
08 de març del 2010
576_1267986990DSC04971
576_1267986990DSC04971 | Joan Guirado
La periodista olotina Clàudia Pujol, va presentar dissabte a la tarda el seu darrer llibre, En l'escena del crim.
De la mà del metge forense Narcís Bardalet, Pujol recrea deu dels casos més sonats de la crònica negre gironina. L'intrigant mort de l'activista polític Lluís Maria Xirinachs a Ogassa, la desaparició d'un nen de 6 anys a la platja de Sant Pere Pescador davant una vintena d'adults i la troballa de les seves restes, tres anys després, enterrades sota la sorra al mateix lloc o les últimes hores de Salvador Dalí són algunes de les apassionants històries que s'hi poden trobar en aquest llibre.

UN LLIBRE AMB NARCÍS BARDALET COM A PROTAGONISTA
El metge forense Narcís Bardolet és el 'protagonista' del llibre. És un dels forenses més reconeguts de l'estat espanyol. Bardalet va ser el responsable d'embalsamar Salvador Dalí, ha hagut de fer exàmens psicològics a detinguts de la banda terrorista ETA i ha treballat en el reconeixement de cadàvers al 'tsunami' de Tailàndia. És un apassionat de la seva feina, una professió que segons ell estudia dos misteris de la vida màgics: la mort i la bogeria.


Bardalet i Pujol signant alguns llibres. Joan Guirado

Arxivat a