Valoren positivament el servei d'informació i atenció a les dones

Ja fa tres mesos que aquest servei s'està oferint a Olot

Redacció
11 de març del 2010
El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament d’Olot fa una valoració positiva del seu primer trimestre de funcionament després de la seva presentació.

El Servei orientat a oferir assessorament i atenció en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones, representa una porta d’entrada al sistema públic d’atenció a les dones de la ciutat d’Olot. És un servei de referència que atén les necessitats específiques de les dones i treballa per incrementar l’eficàcia de la sensibilització social.

L’Institut Català de les Dones assessora i dóna suport econòmic al projecte a través d’un contracte programa. L’objectiu amb aquesta iniciativa és enfortir les polítiques locals de suport a les dones i promoure la consolidació i/o creació d’espais de referència que atenguin les seves demandes.

Del total de les demandes ateses fins al moment pel servei a Olot, el 45% han rebut orientació i informació laboral, el 30% assessorament legal i la resta han estat derivades a diferents agents socials i recursos del territori. El perfil majoritari de les usuàries respon al d’una dona casada, de nacionalitat espanyola (67%), d’entre 30 i 40 anys (45%) .

Al SIAD s’hi pot contactar a través del telèfon 9720152 i l’adreça electrònica siad@olot.cat.

Arxivat a