En breu començaran les obres del camí de Mieres a Sant Aniol de Finestres

Redacció
04 de març del 2010
L'alcalde de Mieres, Josep Rovira, ha anunciat la propera licitació de les obres de millora del camí de Mieres a Sant Aniol de Finestres. Segons ell, el pressupost de l'obra és de 75.000 euros. La via té 21 quilometres de llargària, els quals ajunten la vall de Mieres amb la vall del Llémena. Rovira ha explicat que la reparació permetrà fer el recorregut amb turisme. Segons l'alcalde, la nova reparació dotarà el camí de trams pavimentats. L'Ajuntament preveu un manteniment del camí que, segons Rovirà, tindrà un cost de 3.000 euros anuals.
La carretera transcorre per un paisatge de pins, alzines i castanyers característic de la Garrotxa. En el seu punt més alt arriba al monument de la dama de la Garrotxa de l'escultor Piculives. Des d'aquest punt, hi ha una vista que abasta la badia de Roses. El recorregut també passa per l'ermita del Freixe, documentada al segle XII.
Rovira ha opinat que la millora servirà per impulsar el turisme rural als municipls. Segons ell, prop de l'inici del camí hi ha una casa de turisme rural i una casa de colònies.