Reagrupament es presenta avui a en Bas

Redacció
18 de febrer del 2010
La presentació pública de Reagrupament a St. Esteve d’En Bas es farà el proper dijous 18  de febrer, a 2/4 de 9 del vespre, a Can Tista , ubicat al carrer L’Andana s/n en un acte que comptarà amb la presència de Carles Mora (alcalde d’Arenys de Munt), Narcís Ribes, alcalde de Montagut i Oix i  membre de la Junta Nacional de Reagrupament i de Manel Alentorn, membre de la Junta Comarcal.

PRESENTATS A SANTA PAU
Precisament, fa uns dies, Reagrupament es va presentar a Santa Pau. El membre de l'executiva comarcal Josep Ferrés, va exposar les motivacions que en aquests moments fan que "moltes persones que no han militat mai en cap partit polític passin a associar-se a Reagrupament amb la voluntat de contribuir a assolir la independència de Catalunya" i "un canvi profund en el sistema polític".
 
Rut Carandell va traçar els avenços assolits des de la seva primera intervenció a La Garrotxa el juliol del 2009. Des de la celebració de la primera Assemblea General a l’octubre, fins als fets de fa unes setmanes. Respecte d’aquest tema, Rut Carandell va remarcar el fet que el desenllaç ha servit per reforçar Reagrupament.
També va explicar que més de 600 persones estan treballant en aquests moments dissenyant un programa electoral innovador, allunyat dels que fan la resta d’opcions polítiques i que ha de servir per presentar als electors la visió d’una Catalunya de futur, radicalment democràtica i allunyada dels vells conceptes.
 
Carandell va afirmar que Reagrupament està preparat per afrontar les eleccions al Parlament sigui quin sigui el moment que es convoquin. Va animar a tots els associats a assistir a l’Assemblea General del 21 de març per la importància que tindrà per Reagrupament en dil·lucidar-se allà la forma amb què es concorrerà a les eleccions al Parlament.