Carnavàlia i Carnavalesca, guanyen

Milers de persones han sortit als carrers d'Olot per gaudir de les trenta-nou carrosses i comparses de la rua

Redacció
20 de febrer del 2010
576_1266767888IMGP2249
576_1266767888IMGP2249 | Joan Guirado
Olot ha gaudit al màxim de la gran rua de carnaval, celebrada aquest dissabte a la tarda. Milers de persones han sortit als carrers olotins per veure les trenta-nou carrosses i comparses que han desfilat a la rua olotina. Més de dues hores i mitja de rua, amb una temperatura molt agradable, que han fet les delícies de petits i grans.
La comparsa més nombrosa d'aquesta 21ena edició del carnaval olotí ha estat la de l'Esbart Dansaire Marboleny, amb 230 components. Per darrere, la santjoanenca i la de l'Hospital Sant Jaume feien pujar el nombre de participants fins als 2.100.

El primer premi de carosses ha estat per la Carnavàlia d'Olot mentre que, el primer premi de comparses, se'l va endur la Carnavalesca.

La rua ha estat el darrer dels molts actes celebrats aquest cap de setmana en motiu del carnaval, que van començar divendres amb el pregó d'altura des del damunt d'un globus a càrrec del rei i la reina. Pepi Danés va encoratjar a tothom a participar a la festa, fent mofa dels molts problemes que ha de patir la ciutadania. Dissabte al migdia també s'ha celebrat la rua matinal, amb la visita a diferents residències de la tercera edat.

|La comparsa formada per professionals de l'Hospital Sant Jaume d'Olot, una de les més emotives i participatives de la rua. Joan Guirado|
Arxivat a