Els passadissos de Consultes Externes acullen una exposició de fotografies solidaries

Les imatges mostren el treball de metges gironins en diferents projectes solidaris del Senegal, Mali, Cuba, Guatemala o Bulgària

per Redacció , 24 de febrer de 2010 a les 07:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de febrer de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d’aquesta setmana passada es poden veure al passadís de Consultes Externes de l’hospital Sant Jaume d’Olot una desena de plafons amb fotografies que plasmen el treball de metges gironins que, gràcies a la col·laboració amb el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG), han pogut participar en diferents projectes solidaris en països com Senegal, Mali, Cuba, Guatemala o Bulgària.

La mostra ens explica quins són els orígens i els objectius de COMG-Ajuda, i al mateix temps les instantànies ens acosten de forma visual a la realitat dels països on s’ha actuat i quina és  la importància de la tasca que fan allà els professionals de la salut que formen part d’aquestes iniciatives humanitàries.
L’activitat de COMG-Ajuda, en aquests països subdesenvolupats o en vies de desenvolupament és constant: accions d’enviament de medicaments i de material, així com ajuda per a la construcció d’edificis i infraestructures, entre altres.  


En aquests deu anys d’existència de COMG-Ajuda, aproximadament trenta metges i cinquanta infermeres de la demarcació de Girona han participat en els projectes de cooperació que s’han tirat endavant fruit de la demanda generada pels propis metges i infermeres i de les seves inquietuds personals. 


 

Participació