PxC demanarà avui vetar l'empadronament d'il·legals i Maulets canviar les bases reguladores de l'adjudicació de barraques

Tot plegat, en el ple de l'Ajuntament d'Olot que es celebrarà a partir de dos quarts de vuit

Joan Guirado
18 de febrer del 2010
576_1266432035Snapz_Pro_XScreenSnapz004
576_1266432035Snapz_Pro_XScreenSnapz004 | Joan Guirado
El Ple d'aquesta nit de l'Ajuntament d'Olot debatrà una moció presentada per Plataforma per Catalunya en la que els ultradretans demanen vetar l'empadronament d'immigrants en situació irregular. El regidor de Plataforma a Olot, Moisès Font, demana també que el consistori demani la reforma de la Llei Reguladora de les Bases del Règim Local i la modificació de la Llei d'Estrangeria a l'Administració Estatal, per tal de que els Ajuntaments, segons ell, no cometin "irregularitats". Fa unes setmanes, PxC que té també representació a Vic va presentar aquesta moció i va ser rebutjada.

Per altra banda, el plenari que començarà a dos quarts de vuit del vespre i, com sempre, és obert al públic, posarà sobre la taula les bases reguladores de l'adjudicació de barraques per les Festes del Tura, arran d'una moció presentada per Maulets de la Garrotxa. Un dels portaveus, Narcís Casadevall, ha explicat a LaGarrotxa.info que no estan d'acord amb algun dels punts.

|Moisès Font, durant el ple de gener. Joan Guirado|
Arxivat a