Marina Geli col·loca la primera pedra del nou CAP de Les Planes

per Joan Guirado , 15 de febrer de 2010 a les 08:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de febrer de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La consellera de Salut, Marina Geli, va posar aquest dissabte la primera pedra del nou consultori de les Planes d'Hostoles. La nova construcció tindrà una superfície de 347,15 m2, amb quatre sales de consultes, sales de tractament, a més de les àrees de personal i serveis. El nou centre substituirà el consultori existent i permetrà millorar la funcionalitat del centre i el confort de professionals i usuaris. La Generalitat subvencionarà l'obra amb un pressupost des més d'un milió d'euros.

La consellera va destacar que amb aquest tipus de construccions s'està contribuint a 'l'equilibri territorial', i que els consultoris locals són un element de garantia per la ciutadania de poder continuar vivint a la Catalunya rural. Un total de 29 empreses es van presentar a concurs i finalment les obres s'han adjudicat a una empresa propera al territori anomenada Construccions J.Pallàs S.L d'Olot.

Geli va destacar que el nou centre 'és molt més gran del que tocaria pels 1.800 habitants que té el municipi', però segons va explicar 'està pensat pel futur' per si es multipliqués per dos o per tres la població de les Planes d'Hostoles. El nou consultori local del municipi s'acabarà de construir a finals de l'any 2010.

|Soler i Geli introduint la primera pedra del nou CAP de Les Planes. Tere Martínez|

 

Participació