El nou pavelló, abans d'hora

Joan Guirado
11 de febrer del 2010
El nou pavelló, a mig fer
El nou pavelló, a mig fer | Joan Guirado
El nou pavelló d'esports d'Olot podria entrar en funcionament abans del previst. Després d'una visita a les obres que han realitzat avui regidors i membres d'entitats esportives de la ciutat, el regidor d'esports del consistori olotí Joaquim Monturiol s'ha aventurat a posar una possible data de posada en funcionament. En concret, Monturiol ha parlat de finals de juny o principis de setembre, uns tres mesos abans del previst.

El nou pavelló s'està construint d'acord amb el medi ambient. Tota la part de baix és de vidre, cosa que afavoreix l'entrada de llum sense molestar als esportistes i que suposarà un important estalvi energètic per l'Ajuntament. L'estalvi també es notarà en la calefacció i l'aire condicionat, ja que el sistema del sostre fa que a l'hivern l'aire calent que pugui entrar es reutilitzi i que a l'estiu, obrint unes comportes aquest desaparegui. A més, també s'instal·laran plaques solars.

Monturiol ha explicat també que les característiques tècniques del nou equipament permetran albergar competicions d'alt nivell de totes les disciplines, ja que les tres pistes tant per basquet com per voleibol, així com la sala de tennis taula, estan homologades per entrenaments i competició per la Generalitat. El regidor d'esports també ha parlat de que "és un dels pavellons més grans pel que fa la pista de la demarcació". El públic disposarà d'unes tres-centes cinquanta grades.

|La pista, vista des de les grades, aquest dijous a la tarda. Joan Guirado|
Arxivat a