S'esfondra part d'un teulat a Montagut a causa d'un incendi a les plaques solars

Redacció
10 de febrer del 2010
576_1265821325incendimorta2
576_1265821325incendimorta2
Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat han treballat aquest migdia en l'extinció d'un incendi que s'ha produït a la una, al teulat d'un habitatge de la carretera d'Oix de Montagut.
Segons fonts dels Bombers, l'incendi s'hauria originat a una de les plaques solars que hi ha per produir energia. A causa del foc i el pes de les plaques, una part del sostre ha cedit a sobre l'habitació que hi havia just a sota.

El fet de que la casa afectada fos una segona residència ha impedit cap dany personal, ja que no hi havia ningú a l'interior. Després d'una estona treballant, ha arribat el propietari de la llar que ha obert l'edifici i ha facilitat als Bombers la retirada de la resta de plaques solars per evitar cap revifada.

FOCS D'ARTIFICI

Aquest no ha estat l'únic incident en el que avui han hagut d'actuar Bombers. Al voltant de dos quarts de dotze del migdia, han treballat en l'extinció d'un petit incendi al rètol de l'IES la Garrotxa que, segons la versió dels Bombers, treia fum. Aquestes mateixes fonts han afirmat que es tractava d'un transformador que treia guspires, tot i que una trucada al 112 parlava d'un contenidor cremant.
Precisament, aquest dimarts, els Bombers també es van desplaçar fins a la Vall de Bianya perquè un transformador de l'empresa Transports Tresserras també treia guspires.

Arxivat a