Molta participació als actes per Haití de la galeria IC9 Art

Redacció
10 de febrer del 2010
576_1265741548DSC_0026
576_1265741548DSC_0026 | Carles Codony
La Campanya solidària “Dibuixos per Haití”, impulsada per la galeria IC9 Art, d’Hostalets d’en Bas, va començar aquest cap de setmana amb molt bones expectatives i amb un ambient molt positiu i lúdic, creant la complicitat de tots i cadascun dels membres de les famílies que hi han participat.
Anar a buscar un dibuix i gaudir dels actes lúdics celebrats pels carrers d’Hostalets d’en Bas, és l’objectiu que s'havien proposat i han aconseguit.
 
La gent ha pogut gaudir aquest cap de setmana de la cercavila de VanD’almogavers i el gegant Clam, així com una demostració de rescat de l’equip de Bombers d’alta muntanya (GRAE), i d’una dotació de Bombers de la Generalitat que han deixat pujar als nens a un camió, tocar la sirena, parlar per la ràdio, vestir-los amb un equip complert de bomber.
 
El diumenge va haver-hi una cercavila de la faràndula de la Vall d’en Bas acompanyada del grup de percussió infantil Dum-Dum de St. Joan les Fonts, així com una magnífica actuació de Pep Puigdemont i Companyia, que varen animar a la gent a ballar i divertir-se.
 
Els dibuixos, prop de 4000, són fets realment amb molt de sentiment i implicació. El fet de que cada nen hagi estampat la seva mà plena de pintura sobre el paper ha servit com a motiu base, peró la imaginació dels petits “artistes” s’ha fet visible veient els resultats i les diferents adaptacions que donen a la forma de la mà. Cada dibuix es ven al preu simbòlic de 5€, els quals van destinats a través d’UNICEF als nens d’Haití.

|Un moment de les activitats del cap de setmana. Carles Codony|