Mascort parlarà demà a Olot de les línies de subvenció per a comerços

La Generalitat està ultimant la convocatòria d'ajudes per incentivar el comerç a reformar-se i iniciar-se amb les TIC

Redacció
10 de febrer del 2010
Una vegada més el Departament d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, està preparant  la convocatòria d’ajudes per incentivar el comerç a reformar i millorar els seus establiments, definir el seu pla estratègic, iniciar-se amb les TIC o bé a ampliar la seva utilització en cas de ja estar fent-ne ús, entre altres opcions.
 
Com en anteriors edicions, des de l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat, s’ofereix a totes les empreses interessades, assessorament personalitzat sobre el projecte que volen desenvolupar, els requisits a complir en cada cas i suport en la tramitació de la subvenció corresponent.
 
Per aquest motiu, des de l'IMPC conviden a totes les persones interessades a la presentació d’aquestes línies d’ajut que es farà el proper dijous les 15:30 a la seu de l’IMPC (C/Tomàs Lorenzana, 15). Es comptarà amb la presència del Sr. David Mascort – Director dels Serveis Territorials d’Innovació, Universitat i Empresa -  de Girona, que exposarà les diferents línies d’ajuts i resoldrà tots aquells dubtes que se li vulguin plantejar.


Arxivat a