El projecte de reunions entre volcans creixerà de forma sostinguda

per Redacció , 11 de febrer de 2010 a les 08:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de febrer de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fa uns dies, es va dur a terme la reunió anual dels membres adherits al projecte “Reunions entre volcans”, liderat i gestionat des de l’any 2007 per l’Ajuntament d’Olot. La trobada, que va comptar amb una trentena d’assistents, es va celebrar a la Cooperativa La Fageda durant tot un matí i va ser presidida per la Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Olot, Fina Soler.  
 

Durant l’acte es va presentar l’estudi de l’empresa consultora DCB Turisme i Desenvolupament Local sobre les possibles línies de futur el projecte, així com la memòria d’activitats 2009 i el la d’actuacions 2010.  
 

Es preveu un creixement sostingut dins el projecte de forma pausada, que sigui assimilable per l’actual estructura organitzativa.
L’estructura no requereix un canvi en un futur immediat.

 
Es va reafirmar la voluntat de crear una comissió específica per tal d’acostar més el projecte a les empreses i organismes que en formen part.
 
Una de les noves iniciatives incloses en el programa d’actuacions d’enguany és la realització de visites personalitzades aprescriptors locals, entenent com a tals les empreses i institucions de referència a Olot i comarca, amb l’objectiu d’aconseguir que es portin a terme més esdeveniments a la ciutat d’Olot i en extensió a la comarca de la Garrotxa.
 
La reunió va cloure amb un dinar i una visita a les instal·lacions de la Cooperativa.

|Un moment de la trobada on es va debatre el futur del projecte.|

 

Participació