Més d'un miler d'internautes reclamen una discoteca «digna per a Olot» al Facebook

Joan Guirado
04 de febrer del 2010
576_1264685152Snapz_Pro_XScreenSnapz001
576_1264685152Snapz_Pro_XScreenSnapz001
|Una captura del grup del Facebook.|


El Facebook, ideat com a xarxa social per retrobar-se amb velles amistats, s'està convertint en una autèntica plataforma de debat i de reclam. A Olot, en els darrers mesos, ja han sorgit diversos grups per fer reaccionar administracions i empresaris.

Si fa unes setmanes els mostràvem un grup que reclamava "l'skatepark que Sacrest va anunciar", avui els volem presentar un grup que ja compta amb més de mil-cent internautes adherits, que reclama una discoteca digne per Olot.

El creador del grup, un jove olotí d'uns vint anys, reclama que "ja és hora que hi hagi una disco nova a Olot" i recorden que l'única que hi ha "té 30 anys".

L'obertura de l'Eix Vic-Olot ha posat encara més de relleu la necessitat de construir una nova sala de festes nocturna, ja que a poc més de mitja hora, a Vic, hi ha una important oferta d'oci a la que hi cal sumar la de Girona -amb dues discoteques noves- o la de Sils.

Fa unes setmanes, de fet, un grup de veïns del carrer Pou de Glaç es van mobilitzar en contra de la instal·lació d'una nova sala de festes en aquest cèntric carrer de la ciutat. També, durant molt temps, s'ha parlat del tancament i la venda dels terrenys de l'única discoteca activa en aquests moments a la ciutat, una operació que molts han titllat, de markèting.
Arxivat a