La Policia Local planifica vuit campanyes durant els propers mesos

Joan Guirado
01 de febrer del 2010
576_1257181042pas_peatons
576_1257181042pas_peatons | Joan Guirado
El regidor de Seguretat de l'Ajuntament d'Olot Albert Rubirola, va presentar fa uns dies les campanyes que des de la Policia Local es desenvoluparan en les properes setmanes. En concret, són vuit els àmbits d'actuació -tant informatius com sancionadors- en que el cos policial hi posarà la seva atenció.

Durant aquest mes de febrer hi haurà controls de caràcter sancionador per detectar conductors que circulin sota els efectes de l'alcohol o les drogues així com també, controls a les sortides dels IES per evitar l'alta sinistralitat en aquests punts i on també es comprovarà que la documentació estigui correcta i que el ciclomotor no faci més soroll del permès. La darrera de les campanyes que des de la Policia Local realitzaran durant el mes de febrer serà la de detectar els ciclistes que incompleixen la normativa.

Durant el mes de març, els agents posaran especial atenció en controlar l'excés de velocitat de molts conductors mitjançant la instal·lació de radars mòbils a les principals vies d'accés a la ciutat. Durant aquest mes, també es continuaran fent controls als passos de vianants i sobre l'ús del mòbil al volant. Precisament, sobre els controls als passos de vianants, el cap de la Policia Local Ignasi López, considera que "cal més conscienciació per part de tothom".

El primer quatrimestre finalitzarà amb una sèrie de controls d'aparcament a zones reservades per càrrega i descàrrega, zones per a disminuïts, passos de vianants i voreres. A més, també es vetllarà pel compliment de la normativa pel que fa la tinença de gossos i es farà un marcatge gratuït de bicicletes, l'única campanya de les que realitzarà el cos que no serà sancionadora sinó informativa.
Arxivat a