RTVE reconeix que Brody és \"una auténtica estrella\"

Joan Guirado
20 de gener del 2010
576_1263923601Snapz_Pro_XScreenSnapz001
576_1263923601Snapz_Pro_XScreenSnapz001
|Brody, durant una actuació a Olot. Joan Guirado/ARXIU|

Radio Television Española, a través del web d'Eurovisión, reconeix que l'olotí Brody és "una auténtica estrella del Tuenti y demás redes sociales" ja que el videoclip Irene, amb el que l'olotí s'havia presentat a Eurovisión, ha aconseguit més d'un milió de visites en poc més d'un mes.
L'organització espanyola d'Eurovisión ha decidit no incloure la cançó del jove artista garrotxí entre les possibles candidates d'Espanya al festival que se celebrarà a Oslo perquè "la letra era ofensiva e incumplía las normas de la UER", segons afirmen al web. No obstant, RTVE si que ha permès a Karmele Marchante -del programa Sálvame de Telecinco-, participar-hi amb la cançó "Soy un tsunami". Des de RTVE creuen que la cançó de Brody "hubiera asegurado el apoyo masivo que ya le estan dando en la web" i l'animen a tornar-si a presentar, amb una lletra diferent l'any vinent.
L'artista ha reconegut a LaGarrotxa.info que li han arribat una quantitat innombrable de correus electrònics mostrant-li el seu suport. Brody ha agraït a aquest mitjà tot el suport rebut, i ha avançat que ja està preparant la nova cançó que espera tingui el mateix èxit d'Irene.
Arxivat a