L'Olot ha guanyat per 1-6 al camp del Cerdanyola.

17 de gener del 2010
576_1263745537DSC03432
576_1263745537DSC03432 | Joan Guirado
|L'acció que ha acabat amb l'únic gol del Cerdanyola al minut 89. Joan Guirado|

L’Olot es manté viu i demostrant que la darrera jornada de lliga, vol ser nou equip de Primera Catalana. Els homes de Nitus Santos s’han endut la victòria amb claredat al camp del Cerdanyola amb un autèntic recital de bon joc i d’encerts a porteria.

El primer en marcar ha estat Roger al minut 5, un gol que l’àrbitre Guzmán Ruiz -molt encertat en tot el partit, excepte en aquesta jugada- ha anul·lat de manera totalment injusta. Vint-i-nou minuts més tard, Alonso obria el marcador amb un gol de cap. Al 36, Armengol ha fet pujar el segon al marcador gràcies a un xut des de l’esquerra de la porteria de Rico. El tercer dels olotins ha arribat de la mà de Robert, gràcies a una gran jugada de Bermúdez. Abans de marxar a vestidors, Villaplana ha marcat el quart gol de cap, a la sortida d’un còrner. Ja a la segona part, Alonso de nou ha anotat el cinquè al minut 61 i al 76, Villaplana anotava el 0-6. Quan tot semblava sentenciat, al minut 89, Peter ha acabat entrant la pilota dins la porteria d’Aleix després d’un seguit de passades entre els jugadors vallesans a l’interior de l’àrea defensada pel porter olotí.

Al final del partit, satisfacció per als olotins i elogis per part de l’entrenador del Cerdanyola Toni Carrillo que es preguntava “com pot haver-hi tanta diferència entre l’Aiguafreda i l’Olot” a qui veu campió de lliga. Precisament, el líder ha perdut al camp del Mollet i el Ripollet també ha punxat a casa contra el Farners. Nitus Santos també ha agraït l’entrega i l’esforç dels seus jugadors que, la setmana vinent en l’inici de la segona volta, visitaran el camp del Vilassar.