Un grup olotí actuarà aquesta setmana a les festes de Sant Antoni d'Eivissa

Redacció
14 de gener del 2010
576_1263417527DSCF3676
576_1263417527DSCF3676 | Joan Guirado
L’associació Fans serà la convidada d’honor a les Festes de Sant Antoni de Portmany, d’Eivissa, que es celebren aquest proper cap de setmana.

Convidats per l’ajuntament d’aquella població, el grup Els Corbs Negres, compartiran l’escenari amb la cantant dels anys seixanta Karina, en la celebració del Guateque que cada any es celebra en aquella illa.

Fa tres anys que els Fans d’Olot, participen a les festes que l’associació RETRO d’Eivissa organitza; així mateix els eivissencs, també prenen part als actes que s'organitzen a la Garrotxa.

Jordi Sellas, president de Fans, assegura que "ens uneix una extraordinària amistat amb la gent d’Eivissa, compartim les mateixes idees, que bàsicament son passar-ho bé amb la música que ens agrada", i espera que "ben aviat puguem portar cap aquí un dels seus grups que també són extraordinaris, especialment els Bluesmafia i es Saligardos un grup format per components de diverses nacionalitats arribats a l’illa durant l’època daurada, que interpreten un Blues i un Roc & Roll, que encara ara fan tremolar l’illa amb les seves actuacions”.

Arxivat a