Presenten el Pla d'Igualtat d'Olot

per Joan Guirado, 13 de gener de 2010 a les 20:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de gener de 2010 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament d'Olot ha presentat aquest vespre el Pla d'Igualtat d'Olot 2009-2012. Aquest està estructurat en quatre taules sectorials i una taula política que lidera políticament i socialment l'aplicació del pla.
Aquestes taules són les de Participació o Cohesió per a la igualtat, la de Cohesió i Treball per a la Igualtat, la d'Educació i la Cohesió per a la Igualtat i la taula Social i per la Cohesió en la Igualtat. En aquestes taules, que es reuniran un parell de cops l'any per avaluar el desenvolupament del pla, i prenen part representants polítics i d'entitats de la ciutat, a més d'alts comandaments dels cossos policials, del sector sanitari i fins i tot, un jutge i un fiscal.


La funció d'aquestes taules és, principalment, aportar i prioritzar propostes respecte les accions a desenvolupar del pla de treball del Pla d'Igualtat.

La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva ha destacat la importància de tenir un pla d'aquestes característiques.

El Pla d'Igualtat d'Olot es va aprovar durant el ple de desembre del 2008, per unanimitat.

|Un moment de la presentació que s'ha fet a l'IMPC. Joan Guirado|

 

Participació