La consellera de Treball reconeix que la recuperació en té per uns anys

Ahir, Mar Serna va visitar l'Escola Taller del Mas les Mates d'Olot. Al matí, la consellera es va reunir amb diversos alcaldes, entre els quals el d'Olot, a Girona.

Redacció
14 de gener del 2010
576_1263394824DSC03311
576_1263394824DSC03311 | Joan Guirado
La consellera de Treball de la Generalitat Mar Serna, va visitar ahir al migdia l'Escola Taller del Mas les Mates d'Olot. Serna va comprovar les accions específiques que s'estan fent per persones que van quedar aturades al sector tèxtil durant el 2008. En aquest sentit, la consellera de Treball va poder intercanviar opinions amb una desena d'aturats que reben formació per tal de poder trobar feina, i els va animar a crear la seva pròpia empresa.

La consellera va aprofitar la visita per parlar de la situació actual de l'economia garrotxina. Serna va recordar que la crisi a la Garrotxa "no ha afectat tant com a altres zones de Catalunya" perquè el sector industrial a la Garrotxa té molta força. Mar Serna reitera que "incrementar la població activa sinó es creen noves places per ocupar significa crear més atur" i va reconèixer també que encara "ens costarà uns anys recuperar-nos".

Al matí, Mar Serna es va reunir a Girona amb l'alcalde olotí Lluís Sacrest i l'alcaldessa de Ripoll Teresa Jordà entre d'altres. Durant la trobada també es va tractar el tema del sector del tèxtil i van parlar, segons Serna de "com podem avançar amb un sistema integral públic d'ocupació". Per la titular del departament de Treball, "aquest any és el definitiu per arribar a més persones i de la millor forma" sempre, sumant esforços entre ajuntaments i Generalitat.

|Serna, amb Sacrest, atenent als mitjans de comunicació. Joan Guirado|
Arxivat a