Una empresa garrotxina treballarà per la NBA

Lʼempresa garrotxina Volcànic Internet ha estat escollida per desenvolupar un projecte per la NBA, la lliga professional de bàsquet dels Estats Units.

Redacció
05 de gener del 2010
Lʼempresa de desenvolupament de pàgines web Volcànic Internet sʼha convertit en el proveïdor tecnològic de la NBA per dur a terme el seu projecte promocional al territori espanyol durant lʼany 2010.

Volcànic Internet, fundada a principis de 2009 pels emprenedors Jordi Favà i David Jané té la seva seu al Centre dʼEmpreses de Les Preses des dʼon proveeixen dels seus  serveis a una cinquantena dʼempreses tant a nivell local com a nivell internacional.

La dilatada experiència dels dos fundadors en el sector de les TIC ha permès que en aquest primer any de vida de lʼempresa garrotxina Volcànic ja tingui en la seva cartera de clients empreses com ara Microsoft, Electronic Arts o los 40 Principales.
Malgrat estar en una cojuntura de recessió global, lʼaposta de Volcànic Internet ésambiciosa i per lʼany 2010 hi ha lʼobjectiu dʼampliar la seva plantilla i poder consolidar un equip multidisciplinar que doni serveis als clients de lʼempresa desde la seva seu a la comarca.

Entre els serveis de Volcànic Internet hi destaquen els de desenvolupament de projectes i també el servei de consultoria que es basa en un assessorament als seus potencials clients sobre quina és la presència adequada a internet en funció de la seva activitat.

Fruit dʼaquest treball de consultoria són la incubació dʼalguns projectes online com ara el portal de reserves en hotels de luxe Dluxehotels.com, amb seu a Olot, o la principal  comunitat de jugadors de videojocs de llengua espanyola, TorneosOnline.com amb més de 100.000 jugadors registrats.

Arxivat a