Realitzen obres de millora a les escalinates de l'església de Sant Pere Màrtir

L'actuació forma part d'un projecte ocupacional, que dóna feina a persones aturades.

per Redacció , 30 de novembre de 2009 a les 09:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de novembre de 2009 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de fa un parell de setmanes s'està treballant en la millora de les escales del barri de Sant Pere Màrtir. Durant aquests dies ja han rehabilitat les escales que van del carrer Hortènsies a la plaça de Sant Pere Màrtir, arrancant els esglaons malmesos i fent-ne de nous (les baranes es col·locaran més endavant) i a la Plaça Montolivet, sota els porxos, on s’ha tret el formigó del terra per a col·locar-hi rajols vermells. Actualment estan treballant a les escales que van del carrer Geranis al carrer Hortènsies.

Aquest és un projecte ocupacional que té dues finalitats molt concretes: per una banda ocupar a persones aturades durant un període de temps i per l’altra realitzar una obra d’interès per a la ciutat.
Actualment hi ha tres projectes més de característiques similars en marxa que ocupen un total de 18 persones treballant, a banda de les obres, en altres àmbits com la dependència o la sensibilització mediambiental. Aquests programes estan cofinançats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i es gestionen des de l’IMPC amb la col·laboració d’altres àrees de l’Ajuntament.

 

Participació