L'Olot supera al Palafrugell (3-0) i continua sumant per liderar Preferent

Joan Guirado
29 de novembre del 2009
576_1259525583pl4
576_1259525583pl4 | Joan Guirado

I tornem amb la de cada setmana, d’ocasions no en falten. Karam, al minut 10, Robín al 37 i Armengol al mateix minut han estat a punt de fer començar amb bon peu el darrer derbi provincial de Regional Preferent que es juga aquesta temporada a l’estadi municipal d'Olot. Tot i això, el primer gol de l'equip de Nitus Santos no ha arribat fins al minut 2 de la segona, gràcies a una centrada de Freixa que ha rematat a la perfecció Villaplana. Al 39 de la segona, Dot amb un cop de cap després d’un xut de còrner de Toti ha fet esclatar l’estadi amb el 2-0. El marcador l’ha arrodonit Robert a falta de dos minuts abans d’entrar al temps de descompte, després d’una passada de Toti. Precisament, un minut més tard, l’àrbitre Alonso Vay (que no ha estat a l’altura del partit) ha expulsat a l’olotí amb vermella directe -de forma rigorosa- per, segons Alonso Vay, trepitjar a un jugador visitant.

Alineació UE Olot: Reig, Freixa, Juanjo, Dot, Armengol, Abel, Robin (52′ Toti), Roger (90′ Arimany), Karam (52′ Robert), Alonso ( 83′ Bermúdez)  i Villaplana.

Alineació C.F. Palafrugell: Sepu, Frigola, Cenizo, Pastor, Alsina, Galvez, Pau (45′ Raul), Moha, Carlos, Casagran ( 79′ Touray), Oriol (45′ Ponsa).

T.G.:Armengol (’47), Alsina (’81)

T.V.:Toti (’86)