Duran considera un \"nyap\" la llei d'economia sostenible

El portaveu de CiU al Congrés recorda que és un avantprojecte i ha aprofitat l'aproximació de nadal per comparar-ho amb la cançó del "fum, fum, fum".

Joan Guirado
27 de novembre del 2009
Josep Antoni Duran i Lleida a Olot.
Josep Antoni Duran i Lleida a Olot. | Joan Guirado
El portaveu de Convergència i Unió al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha afirmat aquesta tarda a Olot que la nova llei d'economia sostenible que s'ha presentat avui al ple del Congrés és "un nyap" i "un simple espot publicitari del Govern". Per Duran, el que han fet tant la vice-presidenta Maria Teresa Fernandez de la Vega com el secretari d'estat d'Economia ha estat "vendre fum".

Segons el president d'Unió, "és un projecte que neix sense recursos" i que mira massa al futur. En aquesta línia, Duran i Lleida considera que s'han de donar respostes a necessitats actuals. Per al polític català, el 2012 -que és el termini mitjà que dibuixa aquesta nova proposta- moltes petites empreses i autònoms ja hauran cessat les seves activitats.

El portaveu de la Federació Nacionalista també considera que, fins que el seu partit no conegui tot l'articulat no podrà fer una valoració acurada de la llei.

|Duran i Lleida a Olot, aquesta mateixa tarda. Joan Guirado|
Arxivat a