Inicien a Olot un curs sobre gestió de museus

El curs ha tingut un bon nivell d'inscripcions.

Redacció
27 de novembre del 2009
El proper dilluns comença al Museu Comarcal de la Garrotxa el curs d’especialització de la Universitat de Girona “Museus al s.XXI. Eines per a l’organització i la gestió de museus i equipaments patrimonials”.

El curs, organitzat per la Fundació d’Estudis Superiors i el Museu Comarcal, està dirigit per l’antropòleg i director de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu, Jordi Abella, i per l’historiador i director del Museu de la Pesca de Palamós, Miquel Martí.
En aquest curs es proposa presentar les diverses línies de treball que estan desenvolupant diversos museus de Catalunya i donar a conèixer la seva evolució en el context català, europeu i internacional. Amb la voluntat de ser un espai de coneixement i formació sobre la realitat dels museus de Catalunya, el curs comptarà amb la presència de professionals de diversos àmbits: tècnics de la Generalitat de Catalunya, professors de diverses universitats, tècnics i directors de diversos museus catalans, un membre de la UNESCO i arquitectes i dissenyadors, entre d’altres.

L’èxit de convocatòria ha estat rotund, i el curs comptarà amb la participació d’alumnes d’arreu dels Països Catalans, cosa que beneficiarà l’intercanvi d’opinions i experiències.
El curs, de 15 hores de durada, tindrà lloc els propers 30 de novembre i 1 de desembre a l’aula pedagògica del Museu Comarcal, i compta amb el suport de l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot i amb la col·laboració de l’Associació de Museòlegs de Catalunya.
Arxivat a