La xarxa de centres d'interpretació del territori comença a ser una realitat

Redacció
16 de novembre del 2009
576_1257951970reuni_centres
576_1257951970reuni_centres | Joan Guirado
Fa uns dies es va dur a terme la primera jornada de treball per la creació de la futura xarxa de centres d’interpretació del territori promoguda per l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts des del Castell medieval Estada Juvinyà.
Els quatre centres integrants seran el Museu Darder Centre d’Interpretació de l’Estany de Banyoles, l’Ecomuseu del Molí Petit de Sant Joan de les Abadesses, el Museu de la Mediterrània Centre Cultural Can Quintana i el Castell de Juvinyà Centre d’Interpretació del Territori.

L’objectiu de les jornades de treball, que s’aniran desenvolupant al llarg del proper any 2010, és la de formalitzar una xarxa en la que el contacte entre diferents centres d’interpretació de característiques similars sigui la base per la realització de diferents accions conjuntes entre els centres integrants de la xarxa.

Algunes de les línies de treball aniran orientades a la difusió conjunta, a la creació d’activitats educatives comunes, a la realització de diferents jornades tècniques per centres d’interpretació, entre d’altres. Segons opinió dels diferents directors de centres que participen en el projecte de creació de xarxa, és molt important poder treballar en equip i la creació d’una xarxa esdevindrà un fet molt positiu per les sinèrgies que es poden anar desenvolupant entre centres en el futur.

|Un moment de la primera trobada. LaGarrotxa.info|